CEC doet oproep aan inwoners

CEC doet oproep aan inwoners

Voetbalvereniging CEC doet een dringende oproep aan haar leden én de inwoners van ons dorp. Hieronder delen wij deze oproep met jullie:

De voetbalvelden en faciliteiten van CEC zijn op last van de overheid gesloten voor alle leden en publiek. Wij hebben gezien dat de afgelopen week/dagen er regelmatig grote groepen kinderen/jongeren aan het voetballen zijn op onze velden. We realiseren ons dat het niet eenvoudig is om de verleiding te weerstaan om samen een “balletje te trappen” met het mooie weer en kinderen die zich thuis vervelen.

Toch doen wij een zeer dringend beroep op jullie verantwoordelijkheid in deze: doe het niet en volg de richtlijnen van de overheid op. Ouders: spreek hierover met jullie kinderen; de sluiting van allerlei dingen is niet voor niets ingesteld.

Tot slot willen we nog vermelden dat de overheid heeft aangekondigd dat er steeds strenger gecontroleerd gaat worden, met mogelijk (hoge) boetes als gevolg. Als beheerder van de sportvelden hebben wij als vereniging en bestuur hier een verantwoordelijkheid in en lopen ook wij risico op hoge boetes. Wij zullen daarom de gemeente Emmen informeren hierover en om handhaving gaan vragen.

Gebruik jullie gezond verstand!

Vriendelijke groet,

Bestuur vv CEC